Otthonszervezés és rendszerezés

Mit tartalmaz?
  • A szolgáltatás tartalmazza a személyes konzultációt, ahol meghatározzuk az ideális otthoni környezeted a családi élettel összhangban.
  • A teljes körű háztartás rendszerezése egy teljes napot igénybe vesz. Olyan háztatások esetén, ahol új a háztartás, és nincs szelektálás, ott 1 nap is elegendő a rendszer kialakításához. Olyan háztartások esetén, ahol szelektálni is kell, ott a tulajdonos segítségére is szükség van, így ott az ügyféllel közösen kell kialakítani a rendszert. Ezek általában 3 napot vesznek igénybe.
  • Segítségemmel akár 15-20%-kal tágasabb, letisztult, rendezett és kényelmes otthont varázsolhatunk. A tanácsadás a ruhák, könyvek, konyhai eszközök, játékok, gyűjtemények vagy szerszámok rendszerezését, a tárolóbútorok belső tisztítását, a rendszerezéshez szükséges kellékek (vállfák, dobozok, ételtárolók stb.) felmérését, beszerzését, feliratozását és rendszerezését, a helyiségek rendberakását, és a kiválogatott adományok elszállítását is tartalmazza.
Mikor ajánlom?
  • Mindenkinek, aki már hozzákezdett, de sosem sikerül befejezni, vagy túl nagy a káosz hónapról-hónapra.
  • Ha nincs időd és kedved egy jó rendszer vagy stratégia kialakításához.
Díja
1 alkalom: 60 000 Ft / 1nap
2 alkalom: 110 000 Ft / 2 nap
3 alkalom: 150 000 Ft / 3 nap

(személyesen az otthonodban, Budapest 20 km-es körzetén belül, ezen kívül +150 Ft/km, esetenként szállásköltség, a szükséges kellékek díja plusz költségként jelentkezik)