Ne veszítsd el a fejed a lakásfelújítás alatt

Mitől ment meg egy lakberendező?

A lakásfelújításon gondolkodsz, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? A sok lehetőség összezavarhat és könnyű elveszni a gyakorlati kérdésekben. Ettől a bizonytalanságtól kímél meg egy profi lakberendező. A megoldásaival időt és pénzt spórolhatsz a felújítás alatt. Nézzük meg, hogyan!

Elkerülheted a nagy kiadásokat

Sokan meglepődnek, amikor megtudják, hogy mennyi felesleges kiadástól és stressztől menthet meg egy enteriőr designer. A tévhittel ellentétben a legtöbb lakberendező elérhető áron dolgozik. Szívesen vesznek részt a kisebb projektekben is, nem csak a nagy átalakításokban. Épp annyira vonod be a tervezésbe, amennyire te szeretnéd, és megengedheted magadnak. 

A te feladatod a fontossági sorrend felállítása. Költséghatékonyan és gyorsan is elkészülhet az ideális otthon, de a kettő nem mindig fedi egymást. Az biztos, hogy a közös munka egy képzett designerrel sok frusztrációtól megkímélhet.

Már néhány óra is sokat számít egy lakberendező idejéből, amikor az első vázlatokat készíted. Segíthet a célokat megfogalmazni és realisztikus költségvetést írni. Megbízható szolgáltatókhoz és forgalmazókhoz vezet, akiket jól ismer. Ezek a szakemberek precízen dolgoznak, és még a költségvetésnek is megfelelnek. 

Itt megnézheted, milyen egy lakberendezési tanácsadás!

Nem veszíted el a fejed

Amikor a megvalósításba is bevonod a lakberendezőt, még egyszerűbb lesz a folyamat. Profi szemléletmódja segít egyben tartani a munkát a nulladik pillanattól, akármilyen felújításról legyen is szó. Biztosítja, hogy a végeredmény egy igazi otthon legyen – szép és praktikus egyaránt.

Az enteriőr designer összeszedett. Szakmájából adódóan már elvégezte azokat a kutatásokat, amik neked hónapokba kerülnének. Tudja, hová fordulj a dolgokért, amikre szükség lesz a projekthez. Mindezt kedvezőbb áron szerezheti be a beszállítóktól. Mivel jól ismeri a teljes kínálatot, könnyen fókuszál az igényeidre anélkül, hogy összezavarná a számtalan lehetőség. Kiterjedt kapcsolati hálója minden váratlan problémára gyors megoldást nyújt. 

A lakásfelújítás teljes lefolyását is jól ismeri. Gondoskodik róla, hogy minden eszköz elérhető legyen a szükséges időben. Így gyorsan folyik a munka, nem kell heteket várnod, vagy visszahívnod a kivitelezőket egy-egy utolsó feladat miatt.  A lakberendező segít szót érteni a szolgáltatókkal. Odafigyel a részletekre, hogy az összes döntés összhangban legyen az elképzeléseddel. 

Nézd meg, milyen egy teljes átalakítás lakberendezővel! 

Otthonod stílusa – akár elavult, akár minőségi – körbevesz téged és a családod a legintimebb pillanatokban is. Meghatározza a mindennapjaidat, ezért megéri időt és figyelmet fordítanod rá.